Плати СМЕТКА ОНЛАЈН

ЈКП “Комуналец” – Прилеп, Ви овозможува Вашите сметки за подигање на отпад и солидарен погреб да ги плаќате онлајн преку компјутер, лаптоп или паметен телефон без никакви трошоци.

Плаќањето на сметките имате можност да го извршите преку ВЕБ порталот за наплата на сметки https://komunalecprilep.com.mk/, откако ќе извршите регистација во системот за е-наплата, за што Ви е потребна валидна е-маил адреса на која ќе добиете линк за активирање на кориснички профил.

Се што Ви е потребно, е да имате интернет пристап преку било кој од горенаведените уреди и VISA/MASTER електронска картичка. Со платената сметка на Вашата е-маил адреса добивате известување за корисник, број на платена сметка, датум и износ на трансакцијата. Од еден кориснички профил може да плаќате сметки од повеќе корисници, кои ги регистрирате на Вашиот профил за е-наплата.

Со ова, ЈКП “ Комуналец” – Прилеп, Ви овозможува брзо и лесно плаќање на сметките, без никакви трошоци и без непотребно чекање пред шалтер.

Информации и консултации за онлајн наплата на тел : 048/428-992, или на е-маил kontakt@esmetka-jkp.com.mk

ЈКП “Комуналец” – Прилеп

Можеби ќе ви се допадне