Комуналците го светнаа влезот од кај Лук оил

Заради преголеми обврски  во извршувањето на  Oперативниот план, викендов за  оделот косачи беше работен. Тие посветија поголемо внимание на влезот  во градов од кај Лук оил.  По косењето на сите тревнати површини, изметени се тротоарите, собрани отпадоците, измиена е двосмерната улица и уредено зеленилото.

Во текот на утрешниот ден се продолжува со миење на улицата,, Александар Македонски “, од егејските згради до кружниот кај поранешен Солидност.

Можеби ќе ви се допадне