Известување!

ЈКП„Комуналец“ – Прилеп, Ве известува дека в.д, директорот Рубинчо Абрашоски, приемен ден за граѓаните ќе има секој вторник во терминот од 12:00 до 14:00 часот.

Седиштето на ,,Комуналец’’, е на ул„Питу Гули“ бр.2а, позади зградата на старата општина.

Можеби ќе ви се допадне