Центарот за деца со церебрална парализа доби парк

ЈКП „Комуналец“ – Прилеп, во соработка со Локаланта самоуправа, на дечињата кои го користат Центарот за деца со церебрална парализа пред престојните празници им подари детски парк.

Паркот содржи, детски реквезити, тревнат дел за игра, бекатот патеки и клупи за одмор. Престојната пролет ќе биде најрадосна за дечињата, зашто ќе имаат катче за рехабилитација и одмор.

Можеби ќе ви се допадне