Акција по повод денот на пролетта и екологијата

Општина Прилеп и ЈКП„Комуналец“ повикуваат на поголема масовност, поддршка и вклученост на сите во претстојната акција по повод денот на пролетта и екологијата што ќе се одржи во четврток на 21-ви Март.

КАНАЛ ВИЗИЈА

ОПШТИНА ПРИЛЕП И ЈКП КОМУНАЛЕЦ ПОВИКУВААТ НА ПОГОЛЕМА МАСОВНОСТ , ПОДРШКА И ВКЛУЧЕНОСТ НА СИТЕ ВО ПРЕСТОЈНАТА АКЦИЈА ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ПРОЛЕТТА И ЕКОЛОГИЈАТА ШТО ЌЕ СЕ ОДРЖИ ВО ЧЕТВРТОК НА 21 -ВИ МАРТ

Posted by ТВ КАНАЛ Визија on Monday, March 18, 2019

Можеби ќе ви се допадне