Месечна архива

февруари 2022

ЧИСТЕЊЕ НА ДИВИ ДЕПОНИИ

Со затоплувањето на времето, комуналците продолжуваат со чистење на излезите од градов. Денеска се чистеше индустриската зона по локаланиот пат од салонот Анита накај Мермерскиот Комбинат. Планот на „Комуналец“, е пролетва да се исчистат