Месечна архива

јануари 2022

Уредување на паркот и езерцето во Големо Коњари

По повод утрешниот празник Богојавление, комуналците извршија темелно чистење и уредување на паркот и езерцето во населеното место Големо Коњари. Со подобрувањето на времето и кога ќе се создадат услови за непречена работа ,,Комуналец",