Месечна архива

мај 2021

Пред Велигден, генералка на Градските гробишта

Иако, „Комуналец“ редовно работи со намален број на работници, комуналците неделава направија комплетно генерално чистење на Новите и Стари градски гробишта. Искосени се зелените површини, исчистени се сите ободни канали, а на парцелите

Дезинфекција на улиците и тротоарите

ЈКП „Комуналец“ - Прилеп, во текот на ноќта изврши дезинфекција на улиците и тротоарите кои се одржуваат согласно Програмата за одржување на јавно прометни површини. Од „Комуналец“ ги информираат граѓаните дека со затоплувањето на