Месечна архива

февруари 2020

Прилеп исчистен од снегот, проодни сите печашки зони

Од рано утрово комуналците се на терен и се чистат сите пешачки патеки низ централното градско јадро, но и сите тротоари низ градов. Најнапред, а според Програмата за работа во зимски услови се исчистија сите сливни подрачја од…