Месечна архива

август 2019

За габаритен отпад јавете се на 048/428-992

Ова се фотографии од совесен граѓанин направени вчера во доцните вечерни часови, по исфрлањето на мебелот од неговиот сосед. Ова на фотографииве е мебел (габаритен отпад) кој бил сопственост на несовесен граѓанин, а исфрелен на…