Месечна архива

јули 2019

Реакција на одржаниот прес од ОК на ВМРО ДПМНЕ

За настанувањето на пожарот на депонијата во Алинци, ЈКП „Комуналец“ - Прилеп, ја извести јавноста уште истиот ден. За причините, гаснењето, санирањето од последиците, и сите превземени активности околу пожарот, на последната седница на…