Месечна архива

декември 2018

Комуналците завршија со акцијата за сечење и кастрење на стари проблематични дрвја

Комуналец, изминатиов месец работеше на сечење и кастрење на стари проблематични дрвја. Покрај во градов, дотраени стебла и гранки, комуналците сечеја и во повеќе населени места од општинава. Старите проблематични и исушени дрвја…