Месечна архива

ноември 2018

Втора прес конверенција на директорот Јованоски

Почитувани медиуми, почитувани граѓани, почитувани од ВМРО- ДПМНЕ Минатава недела одржав прес конференција за да ги запознаам граѓаните од чија наплата се финасираме, но и вработените од „Комуналец“, кои се грижат за чистотата во градот…

Дива депонија до влезот на Економскиот факултет

И покрај врвната услуга од ЈКП„Комуналец“ - Прилеп, која ја извршува во подигањето на отпад спрема граѓаните и бизнис секторот, сепак, одредени граѓани и фирми не си ја почитуваат заедницата во која живеат и отпадот го одлагаат на разно…

Прес конверенција на директорот Јованоски

Почитувани претставници на медиумите, почитувани сограѓани, почитувани вработени во „Комуналец“ На денешнава прес конференција сакам да Ве информирам за најекспонираната, најфалената, а всушност најпромашената и економски најнеоправдана…