Месечна архива

август 2018

На денешниот одржан прес од ОК на ВМРО ДПМНЕ, беа искажани невистини и лаги за в.д. директорот на…

Почитувани сограѓани и претставници на медиумите, Денеска од ОК на ВМРО ДПМНЕ, беа искажани лаги конструкции за моето назначување на сеуште в.д. директор. Иако сум именуван за в.д.директор, на прес конференцијата бевме повикани јас и…

Шестмесечен отчет за финасикото работење на ЈКП„Комуналец“, од в.д. директорот Звонко Јованоски

https://www.facebook.com/komunalecprilep/videos/2099142357007546/?t=31 Почитувани граѓани, почитувани медиуми Поминаа 6 месеци од моето назначување за в.д. директор на ЈКП„Комуналец“. Во ова шест месечно работење на Јавното…