Месечна архива

јуни 2018

Комуналец доследен во извршувањетo на оперативниот план

,,Комуналец,, доследен во извршувањето на оперативниот план, но и во одржување на површини кои ги работат  како општествено одговорно претпријатие. Неделава, комуналците косат проблематични површини во градов. Таков е случајот и со речното…