Комуналците започаа со садење на пролетно цвеќе

Започна садењето на пролетно цвеќе на повеќе локации низ градов. Ќе се уредуваат цветните
алеи во центарот на градот , Могилата на кружните текови и на други локации. Бегонија ,
Вербена, Алисиум, Лепа лола ќе го красат градов во текот на пролетните и летните месеци. Се
уредуваат и централните жардењери по двосмерните улици.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *