Актуелно
Нов парк во населбата Рид

 

 

ЈКП„Комуналец“ - Прилеп, гради нов парк во населбата Рид на површина од 700 м2.
Повеќе...
 
ЈКП„Комуналец“ - Прилеп ќе гради компостара со пари од ИПА програмата

 

 

ЈКП„Комуналец“ - Прилеп, доби Проект за изградба и набавка на машини за компостара од ИПА - третата компонента, од програмата за прекугранична соработка.
Повеќе...
 
Aкција за собирање на стаклена амбалажа

 

 

Aкција за собирање на стаклена амбалажа
Повеќе...
 
Прилеп, едниствен град во Македонија со спроведена примарна селекција на отпад

 

 

ЈКП„Комуналец“ - Прилеп, набави уште 1350 корпи за селекција на отпад, кој ќе се распределуваат во населбата Варош.
Повеќе...
 
ЈКП„Комуналец“ засади 100 брези

 

 

Во паркот на Могилата, во населбата Тичила, на улицата Мице Козар и мал дел во населбата Димо Наредникот, комуналците засадија стотина брези со што уште еднаш ја покажаа грижата која ја водат години наназад за чиста животна средина и уреден Прилеп
Повеќе...
 


СТРАНА 2 ОД 56