Актуелно
Се косат сите влезови во градов

 

 

Во Прилеп се е во знакот на престојниот Пиво фест.
Повеќе...
 
Крпење на камените плочи на патеката Крали Марко

 

 

Се уредува трусистичката патека Крали Марко во Варош.
Повеќе...
 
Се косат и чистат проблематичните делови од градската река

 

 

Троскот, шамак, коприва и висока трева, од денеска па наредниве 10 дена ќе косат и чистат комуналците на проблематичните делови од градската река.
Повеќе...
 
Вложувањата во комуналната инфраструктура ги потврди очекувањата од предвиденото

 

 

Комуналците, веќе можат да се пофалат со резултатите од рециклиран отпад на месечно и годишно ниво.
Повеќе...
 
ЈКП „Комуналец“ по втор пат ја коси градската река

 

 

По втор пат годинава се коси градската река.
Повеќе...
 


СТРАНА 10 ОД 56