Актуелно
Градежен шут на „Мице Козар“

Инспекторатот при Локалната самоуправа, комуналната инспекција и ЈКП Комуналец започнаа да ги чистат дивите депонии во градов. Акцијата која ке се спроведува наредниве три месеци ја зпочнаа со расчистување на дивите депонии на улицата „Мице Козар“.

Повеќе...
 


СТРАНА 56 ОД 56