Актуелно
Населбата Бончејца ќе добие зелени површини и детски игралишта

 

 

Се Уредува населбата Бончејца со површина од 10 илјади метри квадратни.
Повеќе...
 
Продолжуваат активностите за уредување на населбата Точила

 

 

Комплеtно уредување на парковскиtе површини во tочила 2, продолжува со започнувањеtо на убавоtо време.
Повеќе...
 
Комуналец ги реконстриура парковите во населените места

 

 

Во градов и населените места, Комуналец направи и одржува 56 малски паркови, кои како проект беа прифатени од граѓаните, заради можноста во близина на нивното живеалиште да имаат место за одмор и релаксација, а за најмладите и за забава.
Повеќе...
 
Продолжува проектот за куќна селекција на отпад

 

 

Комуналец набави нова пратка од 1000 корпи за одпадоци, од вкупно планираните 3000 илјади предвидени во финасискиот план за годинава.
Повеќе...
 
Комплетно се уредуваат зелените површини и патеките во Точила 2

 

 

Комуналец, од октомври месецов се посвети на комплетно уредување на комплексот згради во Точила 2.
Повеќе...
 


СТРАНА 6 ОД 56