Актуелно
Продолжува проектот за куќна селекција на отпад, или врата до врата

 

 

Комуналец набави нова  пратка  од  1000 корпи за одпадоци, од вкупно планираните 3.000 предвидени во финасискиот план за годинава.
Повеќе...
 
Улицата „11 Октомври“ комплетно уредена

 

 

По проширувањето и изградбата на двосмерната улица „11 Октомври“, од страна на Локланата самоуправа, денеска комуналците комплетно го завршија хортикултурното уредување на централниот островски дел од улицата.
Повеќе...
 
Кастрење дрвореди и парковски дрвја

 

 

ЈКП„Комуналец“ изврши пролетно кастрење на сите дрвореди и парковски дрвја.
Повеќе...
 
Се чисти Дабничка река

 

 

По барање на Локалната самоуправа ЈКП „Комуналец“, започна да ја чисти Оревоечка река.
Повеќе...
 
Комуналците ги обновуваат парковите во населените места

 

 

Комуналец, во сите населени места каде има изградено паркови со детски игралишта, врши обновување на тревнатите површини и реквизитите.
Повеќе...
 


СТРАНА 5 ОД 56