Актуелно
Во 2016 год се гради вториот парк по големина Точила 2

 

 

На површина од 20 илјади метри квадратни ЈКП„Комуналец“ и Локалната самоуправа ја разубавуваат Точила 2
Повеќе...
 
Завршен паркот и во ОУ„Добре Јованоски“

 

 

По изгрдбата на спортската сала Комуналец и Локалната самоуправа го изградија паркот во дворот на училиштето. Паркот е за потребите на населенито, учениците, но и на спортистите кои подготовките ги извршуваат во новата спортска сала.
Повеќе...
 
Информација за граѓаните

 

 

Не се мачете да го исфрлате отпадот било каде, Комуналец бесплатно го зема од домовите.
Повеќе...
 
Локалната самоуправа и Комуналец го уредија дворот во СОУ „Ѓорче Петров“

 

 

Уште еден училиштен простор комплетно уреден со изведба на  бехатон патеки, зелени површини  и урбана опрема. Паркот е за потребите на учениците и наставничкиот персонал.
Повеќе...
 
Блеснува и голема зелена површина во Точила 2

 

 

Населбата Точила комплетно се озеленува и урбанизира.
Повеќе...
 


СТРАНА 4 ОД 56