Актуелно
Комуналец гради фабрика за секундарна селекција на отпад

 

 

ЈКП„Комуналец“ - Прилеп, гради фабрика за секундарна селекција на отпад, до депонијата во Алинци.
Повеќе...
 
Комуналец и Локалната самоуправа го чистат Дабнички канал

 

 

Се чисти Дабнички канал од населбата Тризла до сливот на каналот со Оревоечка река.
Повеќе...
 
Прилепски Комуналец на врвот на својата задача за Пиво фест

 

 

По сите убавини кои се случуваа на овогодинешниот Пиво фест, останува комуналците да исчистат се она што многубројните посетители оставија зад себе по синоќешната прва вечер, со цел, убавините кои ги нуди централното градско подрачје да се доведат во првобитната состојба, како и ништо да не се случуавало.
Повеќе...
 
Привршуваат градежните и хортикултурните работи во паркот Точила 2

 

 

Паркот Точила 2 кој се простира на површина од околу 14.000 м2 целосно ќе биде завршен за околу еден месец.
Повеќе...
 
Хортикултурно уредување на Могилата

 

 

ФОТО ГАЛЕРИЈА
Повеќе...
 


СТРАНА 1 ОД 56