Дејности
Фарбање графити
Се чистат графитите од јавните површини. Со цел да се применува и почитува Законот за јавна чистота Локалната самоуправа од градов во соработка со ЗЕЛС ја спроведува акцијата за бојадисување на недоличните графити.
Повеќе...
 
Засадување дрва

Со цел разубавување на градот ЈКП„Комуналец“ во соработка со Локалната самоуправа, редовно засадуваат различни видови на дрва.

Повеќе...
 
Цвеќара

Убавината е во цветот, но убавината е и во ниската цена

- Подарете со љубов
- за секоја пригода и секакви свечености
- Подарете цвеќе
- Цвекарница Терминал-Комуналец-Прилеп

Повеќе...
 
Чистење диви депонии
Граганите фрлаат, скиперите и тракторите изнесуваат.
Повеќе...
 
Сечење проблематични дрвја
Во влажно  време, а заради нестрпливоста на одредени граѓани кои живета на улицата Ленин прилепски Комуналец започна да ги сече проблематичните тополи. Граѓаните извесен период, вршеле притисок врз Комуналец што побрзо да се исечат тополите, зашто  сметале дека претставувале опасност за нивните имоти и животи.
Повеќе...
 


СТРАНА 3 ОД 3