Паркови
ул.„Мирче Ацев“

Парк.

Повеќе...
 
Кеј

Kej.

Повеќе...
 
Мажучиште

Пуштенo во употреба новото детско игралиште во с.Мажучиште.

Повеќе...
 
Уред

Парк кај уредот.

Повеќе...
 
СВ.„Благовештение“

Парк за поврзување на Музејот на икони и Црквата СВ.„Благовештение“.

Повеќе...
 


СТРАНА 5 ОД 6