Паркови
Тризла - под кули

Пуштено во употреба новото детско игралиште во населбата Тризла под кули.

Повеќе...
 
Тризла - сушална

Парк во Тризла кај сушалните.

Повеќе...
 
Тризла - пазарче

Нов парк во населбата Тризла кај пазарчето.

Повеќе...
 
Сточен пазар

По Жабино мало и жителите од населбата Сточен Пазар добија парк.

Повеќе...
 
ул.„С.Забрчанец“

Парк.

Повеќе...
 


СТРАНА 4 ОД 6