Паркови
ул.„В.Павлоски Гуре“

Нов парк на улицата „Василе Павлоски Гуре“ изгради Јавното комунално претпријатие „Комуналец“ во соработка со Лоаклната самоуправа.

Повеќе...
 
ул.„Цане Kоњарец“

Парк на улицата „Цане Kоњарец“.

Повеќе...
 
Рид

Нов парк во населбата Рид.

Повеќе...
 
Ѓогдере

Нов парк во населбата Ѓогдере.

Повеќе...
 
Вишне маало

Завршен паркот во Вишне маало.

Повеќе...
 


СТРАНА 3 ОД 6