Капитални проекти
Плоштад Александрија

Плоштадот Александрија кој се изгради пред 3 години, стана препознатлив белег на Прилеп.

Повеќе...
 
Собирај ПЕТ

    Локалната самоуправа и Јавното комунално претпријатие Комуналец го имплементираат проектот „Собирај ПЕТ, за подобар свет“ поддржан од УСАИД. Прокетот се одвива 4 месец и според сите параметри досега е еден од најуспешните во Македонија.

Повеќе...
 
Технолошка вода

„Технолошка вода“ - проект на Комуналец и Локалната самоуправа.  

Повеќе...
 
Депонија

По дваесет години ќе престане да гори и чади депонијата Алинци, чии корисник е општината Прилеп.

Повеќе...
 
Капела

Во Прилеп се гради капела.

Повеќе...
 


СТРАНА 1 ОД 2