Директор

 

Директор

Г-дин Златко Ристески

Тел. 048/428-992

Секој понеделник од 14.00 ч. до 18.00ч. Директорот Ристески има прием на граѓани.

Закажете го Вашето доѓање преку контакт формата или телефон или дојдете во наведеното време.
Најљубезно ке бидете примени и ке бидат ислушани Вашите предлози или забелешки.

Ристески Ви благодари за досегашниот коректен однос.