Цвеќара

Убавината е во цветот, но убавината е и во ниската цена

- Подарете со љубов
- за секоја пригода и секакви свечености
- Подарете цвеќе
- Цвекарница Терминал-Комуналец-Прилеп

- режан цвет со најразновидна декорација и несекојдневни цветни аранжмани.
- вештачко цвеќе во илјадници бои и дезени кои го радуваат просторот
- единствени и препознатливи по саксиско цвеќе од соптвено производство и увозно саксиско разновидно цвеќе
- Кога ќе се испреплетат милионите бои и разновидните видови на цвеќе,со најниски цени во регионот,тогаш тоа е
- Цвеќарницата на Терминал-Комуналец,во центарот на Прилеп