ИНТЕРВЈУ - Златко Ристески – директор на ЈКП „Комуналец“

 

 

Победата ја сметаме партиска, но, треба да ја сметаме дека е народна. Победата е на граѓанската опција на која и понудивме многу завршени ДЕЛА, и многу ДЕЛА кои, ако сме се обврзале, мораме да ги финишираме – рече во неодамнешното интервју директорот на „Комуналец“ Златко Ристески.