Нов парк во населбата Тризла

 

 

Нов маалски парк со површина од 1000 метри квадратни пуштен е во употреба на улицата „Београдска“, под кули.

 

Во паркот се поставени бехатон патеки, детско игралиште, урбана опрема и засејани се тревнатите површини. Во паркот се инвестирани околу 600 илјанди денари средства од Локалната самоуправа и ЈКП„Комуналец“.