Хортикултурно уредување

 

 

Уреден просторот кај споменичното обележје на Тоше.

 

Езерца, зелени површини, хортикултурно уредување, места за одмор, осветлување, патеки и други содржини направија комуналците околу споменикот на Тоше Проески.

Локалната самоуправа сакаќи да му одаде почит и признание на Великанот меѓу Великаните постави споменик во центарот на градот.