Се косат и чистат сите излези и регионални патишта

 

Иако не е обврска на ЈКП„Комуналец„ деновиве тие започнаа акција за темелно чистење на сите излези од градов и регионални патишта.

Со ова од Комуналец велат дека сакаат да дадат свој придонес кон зачувување на околината и создавање на чиста животна средина.