Освежување на парковските клупи

 

По пролетните оболни дождови комуналците интензивно работатна бојадисување на градските клупи.

Освен ова се прават поправки на сите оштетувања на клупите и детските реквизити во сите маалски паркови.

Од комуналец велат дека оштетувањата се големи и планираат за две недели сите паркови да се обноват и освежат.