Плоштадот Ченто блесна со цвеќе

 

Комуналците продолжуваат со партерно аранжирање на централното градско подрачје.

Со цветна Лола се посла плоштадот Методија Андонов Ченто.

Се уредува и останатиот дел од централното градско подрачје. Останува да се доуреди уште цветната улица и Могилата на непобедените.

Комуналците за престојниот пиво фетс најавуваат уреден, чист и цветен град.