Одбележан Денот на пролетта

 

Со скромна акција ЈКП„Комуналец“ и комисијата за екологија го одбележаа Денот на пролетта.

Со зимзелени и грмушкасти растенија се засади паркот кај Управата за јавни приходи.

Од Комуналец го подржуваат сите акции кои произлегуваат од Урабаните заедници, од здруженија на граѓани и поединци.