ДООЕЛ„Терминал“
Терминал работи со повеке дејности. Цвеќарницата во центарот на градот ви овозможува режан цвет, саксиско цвеќе, разновидни украси и додатоци со врвно естетско аранжирање.
Во склоп на Терминал работи и ресторанот на Новите градски гробишта. Со беспрекорна хигиена и со најпристапни цени и во најтешките моменти Комуналец им излегува во пресрет на граѓаните.
На царинскиот  терминал  се извршува контрола пред царинење и изработка на потребна документација.

Тел. 048/413-402