Месечна архива

октомври 2018

Европскиот ден на соработка

По повод „Европскиот ден на соработка“ во организација на Министерството за Локална самоуправа и ЈКП„Комуналец“ - Прилеп, со ученици од 1 одделение од ОУ„Климент Охридски“ беше одржан едукативен час насловен како „Ајде да селектираме и…